Over Diapal

Ons verhaal
begon
in 1968 ...

Sindsdien is er veel veranderd, maar onze passie voor kwaliteit is nog steeds dezelfde. We combineren onze familiale waarden, liefde voor het vak en doorgedreven innovatie tot klassevolle keukens en interieurs.

ontdek onze realisaties

Inhouse teamwork

Dankzij ons groot complementair team kunnen we elk meubelstuk volledig inhouse realiseren, van het ontwerp tot de afwerking.

Onze interieurarchitecten matchen esthetiek met techniek voor jouw ideale keuken, slaapkamer of badkamer. Daarna meten we de ruimtes nauwkeurig op en wordt elk meubel minutieus uitgewerkt in het atelier. Voor ons intern plaatsingsteam is het een erekwestie om een onberispelijke installatie en afwerking te garanderen.

Bovendien houden we je altijd op de hoogte van het verloop van het project, én anticiperen we op eventuele wijzigingen in de planning door externe factoren.

Made in Jabbeke

Elke keuken, dressing of bureau wordt volledig in ons atelier in Jabbeke vervaardigd. Met ons uitgebreid machinepark durven we resoluut kiezen voor vernieuwing. Een unieke lasertechniek voor naadloos afgewerkte keukendeuren of een badkamer-tablet in high-end solid surface? De precisie van de machines in combinatie met de vakkennis van onze medewerkers, zorgt keer op keer voor een uitmuntend resultaat.

We streven ernaar om te blijven innoveren. Zo hebben we een verpakkingsmachine die dozen exact op maat maakt, zodat jouw meubels tijdens het transport perfect beschermd blijven.

Heb jij een uitdaging?

Laat het ons weten!

contacteer ons

Wil je weten hoe ons proces in elkaar zit?

Bekijk dan hier onze bedrijfsfilm.

Ons proces