Diapal nv

Diapal is een familiebedrijf dat in 1968 werd opgericht. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de keuken- en interieurmarkt. Ons vakmanschap en onze voeling met het inrichten van interieur hebben zich uitgebreid van keukens naar een breed gamma aan maatwerk oplossingen: badkamers, slaapkamers, dressings, bureaus, haardwanden, livingmeubels, ingewerkte binnendeuren, kasten onder dakhelling ...

 

Keuken- en interieurinrichting op maat 

Dagelijks zetten onze interieurarchitecten uw dromen om in concrete realisaties. We schotelen u geen catalogus voor, maar tekenen samen met u uw toekomstig interieur uit. Alles staat in functie van uw ruimte, uw bouwstijl en uw budget. Ons technisch team en ervaren vakmensen zorgen daarna van A tot Z voor de fabricatie van uw keuken of interieur in onze ateliers in Jabbeke.

 

Diapal heeft de laatste jaren sterk geïnvesteerd in een indrukwekkend machinepark. De vakkennis van twee generaties, gekoppeld aan de meest geavanceerde technologie, garanderen u het beste van twee werelden: de feilloze precisie van de CNC-machine in handen van ervaren meubelmakers tillen uw maatwerk interieur naar een hoger niveau.

 

Ook voor de vakkundige plaatsing bij u thuis vertrouwen we op onze eigen mensen. We willen immers de garantie dat uw interieur tot in de kleinste details overeenstemt met uw wensen.

Bekijk hier een onze bedrijfsfilm >>

Nieuwe Toonzaal

Recent werd onze nieuwe toonzaal in gebruik genomen.