Vacature Interieur-Architect

Profielvereisten:

 

Je hebt een diploma binnenhuisarchitectuur op zak, of hebt een gelijkaardig diploma hoger onderwijs en relevante ervaring in het ontwerp en de verkoop van keukens en maatmeubilair. Je bent communicatievaardig en getuigt van commerciële flair.

Je hebt een goede kennis van één of meerdere 3D-tekenpakketten.

Je bent vlot tweetalig (Nederlands-Frans)

 

Taakomschrijving:

 

Wij zoeken een commercieel talent met een pragmatische visie inzake ontwerp. Je bent een man/vrouw van de actie, die ervan houdt om met klanten om te gaan. Anderzijds heb je de nodige bagage om de wensen van de klant om te zetten in een concreet dossier, compleet uitgewerkt en klaar voor productie.

Je job is enerzijds ontwerpgericht (voorstellen uitwerken, voorontwerp maken, materiaalkeuzes bespreken, rekening houden met aanwezige nutsvoorzieningen, etc) en anderzijds verkoopgericht (uitrekenen van offertes, verkoop van bijhorende toestellen, begeleiding van de klant bij het verkoopsproces van A tot Z).

 

Aanbod:

 

Wij bieden je een boeiende en afwisselende job, waarin zowel je creatieve als commerciële talenten aan bod komen. Dit alles binnen een groeiend en dynamisch bedrijf. Een doorgedreven interne opleiding draagt bij tot je persoonlijke ontwikkeling. Competitieve verloning.

Spontane sollicitatie

Bent u geïnteresseerd om bij Diapal aan de slag te gaan?

U kunt steeds spontaan solliciteren bij ons.


Mail of stuur ons je CV naar vacature@diapal.be, of bel ons op 050 81 91 70, t.a.v. Lieven Vermeire.